TESTIMONIAL
Testimonial Pelanggan
1) Lans Koperal Encik Zainal , Pahang (Permohonan Pinjaman MBSB, 20June2011)
  Saya cuma nak ucapkan terima kasih kerana permohonan saya diluluskan. Ingatkan cuma nak pinjam sikit je, tapi bila dapat tau boleh pinjam lebih, saya pun pinjamla sebanyak yang boleh. ni pun nak bayar hutang2 saya. Terima Kasih Banyak2!!!

2) Encik Fong, Melaka (Permohonan Pinjaman Koperasi Kowaja, 22Aug2011)
  Thanks for the help! i really need the extra money for this hari raya. Glad that i meet this website. approval within 3 day. At first I was afraid as it seems that the people are like gangster….heheheh like along laa… but later on they show me their business, and proof me that they are not along…and i was convinced. Got extra RM5000 for this raya… i need it urgent and a bank cant give you this kind a service ! TQVM !

3) Suzila, Kuala Lumpur (Permohonan Pinjaman Coshare Kuwait, 12May2011)
  "Saya dapat modal sebanyak 200 ribu untuk perniagaan. Saya sangat sibuk di pejabat. Memang terbukti mudah, segera dan terjamin. Sekarang bisnes saya semakin membangun, boleh bayar awal dan dapat rebet diskaun lagi. Hebat, terjamin selamat dan segera.

4) Encik Adnan, Perlis (Permohonan Pinjaman Ikhtiar Kuwait, 19May2011)
Tentulah saya berasa puas hati,boleh membuat pinjaman sehingga RM 150K dengan potongan bulanan yang rendah, walaupun saya ada masalah BLACKLIST.Ini boleh mengembangkan perniagaan pertanian keluarga saya. Terima Kasih!

5) Azman, Seremban (Permohonan Pinjaman MBSB, 9August2011):
  Saya berasa amat gembira boleh memohon pinjaman melalui laman web www.pinjamankerajaan.com , kerana mendapat wang dalam masa yang singkat,malah telah selesaikan masalah saya. TQ!!

6) Cikgu Razali , JB (Permohonan Pinjaman RCE Yayasan, 16August2011):
  Saya berterima kasih kepada laman web www.pinjamankerajaan.com ,jika tidak ada pertolongan dari www.pinjamankerajaan.com tolong saya buat pinjaman koperasi,kereta saya dah kena tarik.Saya dah senang sekarang dan terhutang budi terhadap mereka.Thank you very much!

7) Zahid, Selangor (Permohonan Pinjaman MBSB, 8August2011)
“Blacklist pun boleh dapat Pinjaman Koperasi untuk selesai masalah penjamin dengan kawan. Ansuran melalui biro angkasa mudah dan terjamin, tak perlu beratur, buang masa, jimat petrol dan tol lagi. Lega sekarang masalah blacklist dah selesai. Harga barang semakin naik. Dapatkan peluang bagus ini segera."

8) Suzila, Kuala Lumpur (Permohonan Pinjaman Coshare Kuwait, 16August2011)
  Tak perlu beratur susah payah dan tak payah temujanji soal jawab. Tak perlu sebarang deposit. Letih betul bila asyik kena interest bila lambat sikit. Tanpa penjamin dan tak perlu kerja 3 tahun untuk pinjaman peribadi, segera lulus dan bank-in terus ke akaun. Bila jadi ahli, bantuan keluarga terjamin. Terima Kasih!

9) Azhar, Puchong (Permohonan Pinjaman Ikhtiar Kuwait, 18August2011)
Pinjaman Koperasi Ikhtiar Kuwait untuk kakitangan kerajaan Malaysia terbukti telah membantu ramai rakan-rakan saya dan kakitangan kerajaan menyelesaikan masalah kewangan secara Islam Al Bainah dan Mudarabah. Terima kasih kepada www.pinjamankerajaan.com kerana pinjaman saya lulus dengan begitu cepat sekali!

10) Mahazir, Inspektor (Permohonan Pinjaman MBSB, 10August2011)
Saya ingin menggucapkan terima kasih kepada www.pinjamankerajaan.com  kerana memberi pinjaman kepada saya supaya dapat menjelaskan hutang-hutang yang tertungak selama ini.

11) Md. Hassan, Pembantu Tadbir Mahkamah (Permohonan Pinjaman MBSB, 14September2011)
  Terima Kasih kepada www.pinjamankerajaan.com kerana membantu saya meningkatkan gaji bersih, mengurangkan potongan angkasa, dan dapat cash in hand lebih.

12) Rashidah, Jururawat Hospital Bahagia (Permohonan Pinjaman MBSB, 9September2011)
Proses loan>approver>baik in lebih mudah dan cepat jimatkan masa

13) Cikgu Ainah, AlorGajah (Permohonan Pinjaman Coshare Kuwait Finance, 23August2011)
  Sebelum membuat pinjaman , mak mertua terlantar di hospital, memerlukan kos yang tinggi untuk mengubati penyakit. Nasib baik ada pinjaman koperasi ini, menolong saya membayar kos rawatan tepat pada masanya.